REZERVĒT
 

Par Barents

Mēs lepojamies ar savu ziemeļu izcelsmi un aicinām katru viesi svinēt šī reģiona garšas kopā ar mums, baudot svaigākos, augstākās raudzes vietējos produktus – auksto ūdeņu jūras veltes, dārzeņus un citus labumus, kas rūpīgi atlasīti no neatkarīgiem vietējiem lauksaimniekiem un zvejniekiem.

Omāri, langustīni, austeres, jūras eži un lērums citu jūras delikatešu pie mums nonāk svaigā, nevis saldētā veidā, nodrošinot mūsu viesiem labāko, ko Ziemeļjūra var sniegt. Apzinoties katra produkta nozīmīgumu, šefpavārs Ivans Šmigarevs, radošais pavārs Dzintars Kristovskis kopā ar starptautiski atzītu pavāru komandu tiecas izcelt katra produkta garšas īpatnības, pārvēršot tos neierasti inovatīvos ēdienos, kas pārsteidz visas piecas maņas.

 

Jaunumi

Barents ir izveidojis Ziemassvētku un Jaunā gada dāvanu kastes. Izveidosim personificētu iepakojumu ar piemeklētu baltvīnu un Barents šefa Dzintara Kristovska sēņu risotto sagatavi. Katra dāvana tiek papildināta ar Barents kartiņu, ar vīna aprakstu un risotto recepti. Piedāvājam šampaniešus no maziem, ģimenes uzņēmumiem, kas šobrīd ir ieguvuši kulta statusu visā pasaulē. 

Baltvīna un sēņu risotto saderība
sākot no 48 EUR

 Trīs izmeklēti Jaunā gada šampanieši
sākot no 155 Eur


VĪNA DEGUSTĀCIJA UN MEISTARKLASE

6 vīnu degustācija vīnzines Agnese Ginteres vadībā, kuras laikā runāsim par reģionu vēsturi, vīna stilu un vīnogu dažādību. Diskutēsim par to kādi faktori ietekmē vīna kvalitāti un ilgdzīvotspēju. 


15.02. 2023
Itālijas uzlecošā zvaigzne: Nebbiolo
90 Eur/pers


22.02.2023
Eiropas vislabāk apslēptā vīna pērle - Austrija
70 Eur/pers


TEMATISKĀS VĪNA VAKARIŅAS
Vakariņas vīnziņa Raimonda Tomsona vadībā, kuru laikā iepazīsim Šampaņas un Burgundijas unikālo terroir un kā tas ietekmē vīna kvalitāti, izpratīsim komplekso vīna darīšanas procesu, atklāsim populārākās vīnogu šķirnes un stilus. Degustēsim 8 dažādus vīnus, kopā ar īpaši pieskaņotu Barents radošā šefpavāra Dzintara Kristovska četru kārtu ēdienkartei. 


16.02. 2023
Šampanieša vīna vakariņas - 260 Eur/pers


23.02.2023
Izprast Burgundiju - 275 Eur/pers


Dāvanas var iegādāties zvanot +371 2201 8800

 

Ēdienkarte

 

Ziemeļu skarbā daba un tīrie ūdeņi nes vissmalkākās jūras veltes. Tīras un patiesas garšas, sezonālas izejvielas un dzīves svinēšana.
Tas ir Barents.

Šefpavārs Ivans Šmigarevs

Skatīt ēdienkarti


Es atlasu vīnu, kuri ir patiesi savā būtībā. Tie visprecīzāk izceļ sava reģiona augsni, klimatu un kultūru. Mūsu vīna kartes kodolu veido vēsāka klimata vīni, kas vislabāk sader ar auksto ūdeņu jūras veltēm un dārzeņiem.

Vīnzinis Ņikita Zaičenkovs

Skatīt vīnu karti


 
BARENTS kokteiļos izpaužas mūsu raksturs – ledāji un jūras sāļums. Tajos iemirdzas bāra interjera noskaņa un, līdzīgi kā restorānā, atklājas ziemeļu reģiona garšas, kuras tiek papildinātas ar izmeklētām sastāvdaļām no visas pasaules.

Skatīt ēdienkarti

 

Rezervēšana

RESTORĀNS

Ieņem vietu restorāna ēdamzālē un ļauj Barents komandai tevi palutināt!
Ziemeļu garšām caurstrāvotajā à la carte ēdienkartē sev tīkamu maltīti atradīs gan veģetārieši un jūras velšu cienītāji, gan tie, kas priekšroku dod gaļas ēdieniem.
Iedvesmojošu stāstu piepildītā degustācijas ēdienkarte ir īsts ziemeļu garšu ceļojums.

Kokteiļu un jūras velšu bārs

Atturīgā elegancē un jūras dzelmes toņos tērptajam Jūras velšu bāram piemīt vecās Eiropas šarms. Šeit tu atradīsi līdz sīkākajai detaļai atstrādātas kokteiļu klasikas un signature dzērienus ar ziemeļniecisku raksturu.
Jūras velšu bārs ir perfekta vieta, kur iegriezties pirms izrādes, noslēgt lieliskas vakariņas vai vienkārši baudīt mazos dzīves mirkļus.
Bāra kokteiļu sastāvdaļas – sīrupi, biteri, kordiāli –  top sadarbojoties ar Barents pavāriem.

REZERVĒ

ŠEFPAVĀRA GALDIŅŠ

Nažu šķindoņa, tvaikojoši katli, šņācošas pannas un pavāru kustības, tik precīzas kā Šveices pulkstenis. Ieņem vienu no sešām sēdvietām pie ozolkoka letes, no kuras paveras skats uz to kā Barents virtuvē rosās pavāri. Sēžot šeit, vakariņu pieredzi papildinās šefpavāra dzirksteļojošais humors.

Barents restorāns ir vieta kur atzīmēt dzīves īpašos notikumus, tāpēc mēs lūdzam mūsu viesus ievērot smart vai smart casual ģērbšanās etiķeti.
Bērni kas ir pazīstami ar restorānu etiķeti ir laipni lūgti restorānā Barents. Lūdzam ņemt vērā, ka restorānā nepasniedzam atsevišķu bērnu ēdienkarti.
Restorāns Barents nenodrošina apkalpošanu mājdzīvniekiem, tāpēc, lūdzam apmeklējot restorānu vai tā terasi, mājdzīvniekus atstāt mājās.
 

Privātie pasākumi

Mēs piedāvājam apkalpošanu privātiem pasākumiem klienta izvēlētā vietā.
Barents jūras velšu bārs piemērots līdz pat 15 personām, un to var rezervēt arī pasākumiem vai privātām vakariņām.
Lai iegūtu plašāku informāciju par pasākuma rīkošanu, rakstiet uz welcome@barents.lv vai zvaniet +371 2002 1022

 

Barents Wine Collectors

Barents Wine Collectors ir rūpīgi atlasīta izsmalcinātu un retu vīnu kolekcija, kas pirmo reizi Latvijā ver durvis uz ekskluzīvām alokācijām no izcilākajiem Eiropas vīna namiem!

Kolekcijā atrodami gan vīna pasaules kulta ražotāji un dižgari, gan arī jaunās, uzlecošās zvaigznes no mazāk zināmiem reģioniem, kas slēpj unikālus vīnus ar lielu potenciālu.

PORTFOLIO PASĀKUMI

Barents Wine Collectors kontakti:

Raimonds Tomsons
+371 2646 4483
raimonds.tomsons@barents.lv

 

Darba laiks

Restorāns
Otrd-Sestd 18:00-23:00

Kokteiļu un jūras velšu bārs
Otrd-Sestd 12:00-23:00

Atrašanās vieta

Smilšu iela 3
Rīga, LV-1050
Latvija

Sazinieties

Restorāns: +371 2002 1022
welcome@barents.lv


Kokteiļu un jūras velšu bārs: +371 2203 0060

 

Vakances

BARENTS ir viens no vadošajiem fine dining restorāniem Rīgā, šī ir vieta dzīves svinēšanai. Mūsu misija ir radīt dzīves svinēšanas atmosfēru caur izcilu servisu - labu ziemeļu reģionu ēdienu un izlasītiem vīniem!

Ja arī Tevi uzrunā mūsu misija, ja arī Tev deg acis par gastronomiju, izcilu servisu un fine & rare vīniem kļūsti par daļu no mūsu komandas. 

Vakances

 

Instagram

 
©2022 BARENTS; Privātuma politika
Created: Barents